آیا دستکش های نیتریل درجه غذایی ایمن هستند: آیا سلامتی شما در خطر است؟

آیا دستکش نیتریل برای تهیه غذا بی خطر است؟ مطمئناً می توان از آنها برای این منظور استفاده کرد، به شرطی که تمیز کردن، شستن دست ها و تکنیک های مناسب رعایت شود.

آیا دستکش های نیتریل از نظر مواد غذایی ایمن هستند؟ پاسخ به این سوال بستگی به این دارد که منظور شما از “گرید غذا” چیست. برخی از جنبه های ایمنی دستکش های نیتریل به نحوه ساخت دستکش بستگی دارد، در حالی که برخی دیگر به نحوه استفاده از دستکش بستگی دارد.

به طور کلی، هرچه یک محصول با درجه مواد غذایی ایمن تر باشد، ماندگاری آن بیشتر خواهد بود و قبل از رسیدن به قفسه های فروشگاه یا پس از خروج از آنها، به بررسی های کنترل کیفیت کمتری نیاز دارد.

بررسی سریع: آیا دستکش های نیتریل برای استفاده در تولید مواد غذایی بی خطر هستند؟ اگر درست استفاده شوند، مطمئناً می توانند. با این حال، بسیاری از تولیدکنندگان از برخی از اقداماتی که در صورت عدم مراقبت صحیح می تواند برای سلامت مشتریان آنها خطر ایجاد کند، آگاه نیستند.

عمر مفید دستکش های نیتریل چقدر است؟

ماندگاری هر محصول غذایی به عوامل زیادی بستگی دارد، از جمله استانداردهای ساخت، نحوه کار با محصول و کاربرد مورد نظر محصول.

بیشتر بخوانید: تولید کننده دستکش لاتکس

اگرچه تولید کنندگان محصولات غذایی معمولاً دستورالعمل هایی برای دماها و دوره های نگهداری توصیه شده دارند، هیچ مقررات یا دستورالعملی در مورد نگهداری آنها در محلی که قرار است استفاده شوند وجود ندارد. بهترین روش این است که دستکش های مخصوص مواد غذایی را در دمای اتاق و به دور از منابع گرما مانند اجاق گاز یا مایکروویو نگهداری کنید.

دستکش های نیتریل برای استفاده برای یک یا دو روز طراحی شده اند. اگر آنها در دمای اتاق نگهداری شوند، بدون افت اثربخشی به مدت نامحدود دوام خواهند داشت.

استفاده صحیح از دستکش

آیا هنوز از دستکش های نخی معمولی برای تهیه غذا استفاده می کنید؟ اگر چنین است، وقت آن رسیده است که به یک جایگزین مناسب برای غذا تغییر دهید.

پنبه یک آلرژن رایج است که می تواند در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد کند. همچنین می تواند حاوی باکتری ها و ویروس های مضر باشد. تولیدکنندگان دستکش های غذایی موظفند بیشتر، اگر نه همه، این آلرژن ها را از بین ببرند.

اگرچه آلرژی به پنبه کمتر از آلرژی به لاتکس است، اما افراد بیشتری به آن مبتلا هستند. بسیاری از افراد، به ویژه آنهایی که آلرژی خفیف دارند، گزارش می دهند که در مقایسه با پنبه، در تماس با محصولات ساخته شده از لاتکس، کمتر دچار علائم می شوند. پنبه همچنین گرد و غبار و سایر ذرات را جذب می کند که می تواند آلودگی را افزایش دهد. هنگامی که پنبه از دستکش های مخصوص غذا جدا می شود، این گرد و غبار می تواند به خود غذا منتقل شود.

ملاحظات ایمنی برای دستکش های نیتریل درجه غذایی

تولید کنندگان دستکش های نیتریل درجه مواد غذایی موظفند آنها را برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی آزمایش کنند. این آزمایش شامل مقاومت دستکش در برابر انتقال باکتری‌های مضر، ویروس‌ها و سایر میکروارگانیسم‌ها است.

سازمان غذا و دارو (FDA) از تولیدکنندگان می خواهد که دستکش هایی را که برای تماس با مواد غذایی در نظر گرفته شده اند، آزمایش کنند.

با این حال، بسیاری از تولید کنندگان دستکش های غیر تماسی با مواد غذایی را نیز برای اطمینان از ایمنی آنها آزمایش می کنند تا در قسمت ایمن باشند.

بخشی از ایمنی دستکش های نیتریل مواد غذایی به نحوه استفاده از آنها بستگی دارد. هیچ دستکشی در صورت استفاده نادرست 100% ایمن نیست. به عنوان مثال، دستکش های نامناسب ممکن است پاره یا آسیب ببینند. این دستکش ها همچنین می توانند توسط اجسام نوک تیز سوراخ شده و توسط باکتری ها و ویروس هایی که از طریق هوا به غذاها منتقل می شوند آلوده شوند. در برخی موارد، این شرایط می تواند منجر به بیماری شود.

برخی از اقداماتی که خطر ایمنی مواد غذایی را با دستکش های نیتریل افزایش می دهد

– شستن دستها – پوشیدن دستکش هنگام دست زدن به گوشت خام، مرغ، غذاهای دریایی، محصولات، تخم مرغ یا شیر – غذاهای آماده (RTE) مانند ساندویچ یا سالاد – کنسرو کردن و انجماد در منزل شستشوی دستها: شستن دستها یکی از مهمترین گام ها در حفظ ایمنی مواد غذایی است.

آلاینده‌ها را از دست‌ها پاک می‌کند و سپس می‌توان آن‌ها را با دستکش به‌طور ایمن کنترل کرد. با این حال، بسیاری از مردم دست های خود را به درستی نمی شویند. هنگام شستن دست‌ها، باید مطمئن شوید که هیچ اثری از غذا روی دست‌هایتان نیست.

پس از اتمام کار، غذای خام، مانند مرغ خام یا ماهی نپخته، باید تنها چیزی باشد که روی دستتان باشد. غذاهایی که پخته شده اند، مانند لوبیا یا پیتزا را می توان با خیال راحت با آب شسته و سپس با دستمال کاغذی خشک کرد.

بیشتر بخوانید: تولید کننده دستکش ترموپلاستیک (TPE) در ایران

اگر روی دستان خود مرغ خام دارید، قبل از دست زدن به سایر غذاها باید آنها را با آب بشویید. همچنین هنگام پوشیدن یک جفت دستکش جدید، باید از تمیز بودن دستان خود اطمینان حاصل کنید. این به شما کمک می کند تا از انتقال باکتری از دستان خود به غذا یا ابزاری که در دست دارید جلوگیری کنید.

نتیجه

آیا دستکش نیتریل برای تهیه غذا بی خطر است؟ مطمئناً می توان از آنها برای این منظور استفاده کرد، به شرطی که تمیز کردن، شستن دست ها و تکنیک های مناسب رعایت شود. با این حال، برخی از اقدامات می تواند خطری برای ایمنی مواد غذایی ایجاد کند. به عنوان مثال، در صورت استفاده نادرست، می توانند توسط اجسام تیز سوراخ شوند، توسط باکتری ها و ویروس ها آلوده شوند و در غذاهای RTE مانند غذاهای آماده استفاده شوند. دستکش‌های نیتریل طوری طراحی شده‌اند که یک یا دو روز قبل از شروع از دست دادن اثربخشی استفاده شوند. اگر به درستی تمیز شوند و در دمای اتاق نگهداری شوند، می توان از آنها دوباره استفاده کرد. وقتی شک دارید، از آنها استفاده نکنید. دستکش های نخی معمولی ایمن تر هستند.