آلو بخارا برای یبوست موثر تر از داروهای شیمیایی است

آلو بخارا و سیستم ایمنی ویتامین C فراوان موجود در آلو از بدن در برابر التهاب، رادیکال های آزاد و بیماری ها و عفونت های مختلف محافظت می کند. این باعث می شود آلو یک راه حل عالی برای درمان آلو بخارا برای یبوست و سرماخوردگی، آنفولانزا یا عفونت های مکرربسیار مفید می باشد.

آلو همچنین حاوی مقادیر زیادی لکتین است که فعالیت قوی ضد ویروس آنفولانزا را نشان می دهد.

آلو بخارا و درمان آلزایمر و پارکینسون مطالعات نشان داده است که فلاونوئیدهای موجود در آلو به بهبود توانایی شناختی کمک می کند و مواد مغذی موجود در این میوه خوشمزه با کاهش التهاب مغز برای افزایش تمرکز، یادگیری و حافظه مفید است.

مصرف منظم آلو به عنوان یک روش موثر برای پیشگیری از بیماری های عصبی مرتبط با افزایش سن مانند بیماری های آلزایمر و پارکینسون گزارش شده است.

ویتامین B6 موجود در آلو باعث تسهیل انتقال تکانه های عصبی و بهبود عملکرد سیستم عصبی می شود. تریپتوفان تولید سروتونین را افزایش می دهد که نقش مهمی در بهبود خواب، اشتها و تمرکز دارد.

آلو بخارا حاوی حدود 30 درصد آب است، اما به دلیل داشتن ترکیبات ادرارآور، با کاهش حجم خون از طریق دفع آب در ادرار، برای کاهش فشار خون بسیار مناسب است و به راحتی می تواند مواد سمی را از بدن خارج کند.

علو بخارا و بهبود عملکرد دستگاه گوارش یکی از دلایل اصلی که چرا آلو بخارا گزینه خوبی برای گنجاندن در هر رژیم غذایی سالم است، افزایش حرکت روده و بهبود عملکرد گوارش است.

آلو خشک به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارد خاصیت ملین دارد که مصرف آن را برای درمان یبوست عالی می کند. آب آلو مانند آلو بخارا طرفداران زیادی دارد و می تواند التهاب دستگاه گوارش (معده و روده) را برطرف کرده و در نتیجه از یبوست جلوگیری کند.

آلو بخارا یک میوه خشک با فواید بسیاری برای سلامتی است. این میوه مغذی همچنین می تواند به حفظ سلامت پوست و مو، تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بسیاری از بیماری های مضر کمک کند.

آلو بخارا را می توان به عنوان یک میان وعده مغذی میل کرد. برای حفظ کیفیت محصول بهتر است آلو بخارا را در یخچال نگهداری کنید.